Open menu

Kirsh Design

masthead-projects
Back to all projects

XL Catlin

XL Catlin was undertaking a full floor renovation in a downtown office tower. Having worked with the XL Catlin team in the past, we were thrilled to be asked back to design their new workplace. Priorities included exposure to natural light for all workstations, connectivity and audiovisual capability in touchdown and meeting spaces, and a shift toward a paperless work environment.

XL Catlin has an extensive graphics program, which we utilized in our design solution to optimally reinforce their brand. The main challenge was a complex multi-phased construction schedule due to the incremental release of floor space. We worked closely with the client and construction manager to minimize the impact on operations. The result is a fresh, upbeat space reflective of the XL Catlin brand and a contemporary, bright workplace for their team to enjoy.